Workshops       Shoppen       Nieuws

Volg ons:


Bloemen brengen sfeer. Dat is precies de reden waarom bloemen zo belangrijk zijn bij de aankleding van jullie mooiste dag. Wij weten dat en daarom ontzorgt Fleurel jou graag op dat gebied.
Droom jij van een bruiloft met een overdaad aan prachtige bloemen? Van bruidsboeket en corsage tot bloemenprieel? Van tafelstuk en bloemenkroon tot complete styling? Alles is mogelijk. Wij denken graag met je mee.
Organiseer jij een ander evenement dat zonder bloemen écht niet af is? Ook voor jou zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor ieder budget bestaat een aanbod.
Zelf je bruiloft aankleden met bloemen
Bruidswerk à la carte
Weet je dat dit ontzettend leuk is? Samen met zussen en vriendinnen ga je aan de slag om jouw bruiloft precies zó vorm te geven als je in gedachten hebt. Fleurel levert de bloemen van jouw keuze per emmer (65-80 stelen) en jij kunt ze verwerken op de manier die precies bij jullie past. Hou daarbij rekening met het seizoen. Wij kunnen alleen bloemen leveren die op dat moment vol in bloei staan. Natuurlijk adviseren wij jullie over de soorten en de mogelijkheden. Maar het creatieve gedeelte ligt helemaal bij jou!
Tip: bewaar de bloemen gekoeld totdat je ze verwerkt. Zo blijven ze het langst mooi.
Wees welkom in ons veldatelier. Onder het genot van een hapje en een drankje vertel je ons precies hoe jullie dag eruit gaat zien. Waar ga je trouwen? Binnen of buiten? Is er een thema? Wat heb je in gedachten qua bloemenzee?
Jullie krijgen een rondleiding langs onze blommekes en wij vertellen je welke soorten volop in bloei staan op het moment van jullie bruiloft. We vertellen je over al onze mogelijkheden en samen maken we een plan.
Wil je de bloemen zelf op komen halen, of komen wij ze brengen en decoreren wij jullie trouwlocatie? Ook dat is helemaal aan jullie.
Fleurel verzorgt natuurvriendelijk bruidswerk en bloemstyling. Compleet verzorgd of bloemen per emmer geleverd voor de creatieve doe-het-zelf-bruid.
Contact met Fleurel
Maak een afspraak en laat de voorpret alvast beginnen
Bruidswerk & bloemstyling